050 - 5412 880 Ma t/m vr: 07.00 - 16.30 uur


Kwaliteit door jarenlange ervaring

ALBA Metaal Recycling

Al ruim 35 jaar een begrip!

Sinds 1992 gevestigd aan de Gdanskweg 45 te Groningen. In de drie noordelijke provincies staat ALBA Metaal Recycling bekend als een betrouwbare partner.

over-gvr4

 

Kwaliteit

ALBA Metaal Recycling is gespecialiseerd in het recyclen van oud ijzer, metalen, papier en verschillende andere materialen. Het milieumanagementsysteem van ALBA Metaal Recycling wordt gewaarborgd door twee certificaten.

 

ALBA Metaal Recycling is gecertificeerd volgens de richtlijnen van het MRF, het keurmerk voor milieu en kwaliteit.

 

ALBA Metaal Recycling is, als dochteronderneming van Interseroh Evert Heeren, gecertificeerd volgens DIN-ISO 9001.

Ervaring

Met meer dan 35 jaar ervaring is ALBA Metaal Recycling prima in staat u op een professionele en vakkundige manier te helpen. ALBA Metaal Recycling staat door zijn jarenlange ervaring bekend als deskundig bedrijf en betrouwbare partner in het recyclen en verwerken van de verschillende materialen.

Milieubewust

De consumptie van essentiële grondstoffen neemt snel toe, met als gevolg dat ook de voorraad van goedkope en kwaliteitsvolle grondstoffen afneemt. Het kost steeds meer energie en water om bij de resterende voorraad te komen. ALBA Metaal Recycling onderneemt actie door het inzamelen en recyclen van oude en gebruikte materialen. De verschillende materialen dienen als grondstof  voor diverse nieuwe producten.

 

Efficient

Het aantal vrachten wordt aanzienlijk verminderd door op een efficiënte manier vervoeren van het ingezamelde aluminium. Het aluminium afval wordt in compacte, stapelbare pakketten geperst en op pallets geplaatst. De pallets kunnen op een efficiënte manier in de vrachtwagen worden geplaatst, waardoor het aantal vervoersbewegingen aanzienlijk wordt teruggebracht.

Maatwerk

Door de jaren heen heeft ALBA Metaal Recycling in de drie noordelijke provincies een behoorlijke klantenkring opgebouwd. De verhouding tussen het aangeleverde materiaal en de vergoeding is de basis voor enerzijds het behoud en anderzijds een uitbreiding van de klantenkring. Voor het inzamelen van de verschillende materialen kan de klant een voor hem passende container aanvragen.

aluminium groningen

SAMSUNG CSC
WhatsApp chat WhatsApp ons